|
|
|
... mirelit, vagy friss, aprított zöldbabot. Teszünk alá egy szirom vöröshagymát, 2 gerezd zúzott fokhagymát és apróra vágott petrezselyem zöldjét. Sóval, ételízesítővel, kevés fűszerpaprikával meghintjk és annyi vízzel öntjük fel, hogy alig-alig lepje csak el. Ha puhára főtt a bab, teszünk a léhez 2 szem mokkacukrot, kevés citrom levét és az egészet behabarjuk, egy doboz tejföllel, a... |
|
|
|
|
|
|
|
... mirelit, vagy friss, aprított zöldbabot. Teszünk alá egy szirom vöröshagymát, 2 gerezd zúzott fokhagymát és apróra vágott petrezselyem zöldjét. Sóval, ételízesítővel, kevés fűszerpaprikával meghintjk és annyi vízzel öntjük fel, hogy alig-alig lepje csak el. Ha puhára főtt a bab, teszünk a léhez 2 szem mokkacukrot, kevés citrom levét és az egészet behabarjuk, egy doboz tejföllel, a... |
|
|
|
|
|
|